mar. iul. 16th, 2024

Erasmus+ Granada, Spania

Proiect finanțat prin Programul Erasmus+
Acțiunea cheie K1 – Proiecte de mobilitate
Domeniul – Formare profesională (VET)
Titlul proiectului: „Let’s go IT: Pregătire internațională pentru o carieră mai bună”
Numărul de identificare al contractului: 2020-1-RO01-KA102-078323
Beneficiar: Colegiul Național „Octavian Goga” Marghita

Fluxul 1 – Granada, Spania (12 – 23 iulie 2021)

      Timp de două săptămâni, în perioada 12 – 23 iulie 2021, 16 elevi de la profilul matematică – informatică, din școala noastră, au participat la un stagiu de practică în orașul Granada, din Spania, în cadrul primei mobilități a proiectului Erasmus+ de tip VET care se desfășoară în școala noastră în perioada 2020 – 2022.
      A fost o experiență extraordinară atât pentru elevii noștri cât și pentru noi, profesorii însoțitori: Coraș Zenovia-Mirela și Mihele Mădălin. Fericiții câștigători ai burselor Erasmus+ din clasa a XI-a A sunt: Avram Gabriela, Burcă Cristian, Cristea Flaviu, Demeter Andreea, Duca Adina, Furic Patrik, Lucaciu Alexandra, Malinetescu Cora, Molnar Ariana, Pop Eduard, Porțan Antonia, Reiz Marcel, Vedinaș Cristina, Vlaic Mirel, Zaharia Diana, Zetocha Alexia.
      Activitățile practice în domeniul IT s-au desfășurat la firma Andagrananet S.L. din Granada iar activitățile culturale au constat în vizitarea regiunii Andaluzia din Spania: Granada și palatul Alhambra, Cordoba, Sevilia și plaja Mării Mediterane Costa del Sol din Malaga.
Manager de proiect – prof. Zenovia-Mirela CORAȘ


Galerie Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *